imagine sub meniu

CAT SE CASTIGA
IN VIDEOCHAT


Estimarile sunt orientative si se aplica majoritatii modelelor de videochat adult, nu tuturora. De retinut, ca model non-adult castigurile sunt de aproximativ 50% din sumele mentionate mai jos, iar progresia este mai lenta.

Asadar…

Modelele cu experienta castiga intre 7.000 si 12.000 dolari lunar urmand un program saptamanal de 40 de ore. Urmand acelasi program, un model incepator incaseaza 1.000 dolari in prima luna de activitate, urcand progresiv la $1.800 lunar, $3.000 etc.

Suma variaza in functie de caracteristicile modelului, insa retine faptul ca nu exista model perfect, unul care sa intruneasca toate calitatile posibile. Chiar si cele mai bine platite modele de videochat poseda o combinatie de numai trei (rareori patru) dintre urmatoarele calitati:

● buna cunoastere a limbii engleze
● sociabilitate si aptitudini conversationale
● rabdare / amabilitate
● umor si farmec personal
● inclinatii artistice (ex. dans, actorie) sau psihologice
● cunostinte generale si / sau inteligenta
● aspect si naturalete
● erotism si nivel de acomodare

Asadar, nu te teme. Unele modele se prezinta la interviu avand ezitari, iar cand isi incep activitatea prind curaj vazand ca pe platformele de videochat nu se cauta „perfectiunea”, ci persoane care pot oferi o companie placuta – asa cum si tu poti oferi.

MAKE A WISH
Alatura-te studioului WISH