imagine sub meniu

DESCRIERE JOB
MODEL DE VIDEOCHAT


In mediul online exista situri de videochat unde diferite persoane (modele) transmit video live prin webcam. Este un serviciu pentru care unii dintre vizitatorii acelor situri (membri) platesc oferind tips sau deschizand camere de chat private. Membrii provin cu precadere din tarile occidentale, Romania fiind blocata, si nu au acces la nicio informatie reala despre model.

Nota:
Accesand un site de videochat (ex. CamSpell.me) poti vizualiza o lista cu modele, intr-adevar, insa sunt listate doar modele din alte tari.

In chatul privat membrul poate fi interesat de o simpla conversatie sau poate avea diferite cerinte (cu caracter erotic, de obicei) pe care modelul este liber sa le refuze. La randul lui, membrul este liber sa plece daca considera ca nu i se acorda atentie. Interesul modelului este ca membrului sa ii faca placere sa isi petreaca cat mai mult timp in chat-ul privat. Asta o obtine indeplinindu-i unele dorinte in limite proprii.

Exista si modele care castiga bine bazandu-se doar pe conversatii, avand o atitudine placuta, cunoscand bine limba engleza si putandu-se adapta la nivelul fiecarui interlocutor. Si tu poti fi un astfel de model daca ai calitatile necesare, insa inclusiv aceste modele ofera un minim de continut adult (ex. flirt si nuditate ocazionala).

PRO SI CONTRA

Nuditatea, jocul erotic constituie dezavantajul videochat-ului, motivul pentru care domeniul nu este bine vazut in societate. Insa, intr-o tara unde un salariu „onest” nu depaseste 3.000 lei lunar, videochat-ul poate fi vazut ca un compromis acceptabil de catre persoanele open-minded care nu se vad asteptand tramvaiul de 6 dimineata in urmatorii 40 de ani pentru un job „normal”… din care nu se aleg cu nimic.

Videochat-ul asigura un nivel de independenta financiara care iti poate sustine orice pasiune, hobby sau capriciu: achita un apartament in maxim 2 ani, cumpara un automobil elegant nou fara sa iti goleasca portofelul. Este jobul din care calatoresti in lume oriunde si oricand. Nu in ultimul rand, in acest domeniu nu exista somaj, astfel ca ai continuitatea necesara realizarii unor planuri de viitor.

MAKE A WISH
Alatura-te studioului WISH