imagine sub meniu

INTREBARI FRECVENTE

Bineinteles. WISH Studio prefera colaborarile cu modele incepatoare, acestea avand cel mai mare potential de dezvoltare.

Motivul este simplu. Buna pozitionare a unui model in paginile unei platforme de videochat atrage incasari mai mari. Platformele de videochat au interesul de a oferi acest acest plasament preferential modelelor care prezinta sabilitate: celor care au continuitate in activitate, care nu oscileaza intre diferite studiouri. Asadar, atentie! Incearca sa incepi cu dreptul.

Detalii aici:
Studio sau Videochat de Acasa?

Da si nu.

In principiu, cunoasterea limbii engleze la nivel de incepator este minimul pe care il cerem. Insa exista persoane ale caror anumite alte calitati compenseaza necunoasterea limbii engleze (ex. persoanele care danseaza bine, sau care au calitati fizice deosebite).

Un raspuns concret ti-l putem oferi abia dupa ce te cunoastem.

Oferim cazare intr-o zona civilizata a Capitalei in regim privat sau shared (la alegerea modelului), intr-un ambient discret unde nu vei fi deranjata de nimeni si te vei simti ca acasa. Locatia permite o acomodare usoara si este gratuita in primele 10 saptamani, timp suficient pentru ca tu sa castigi bani si sa iti poti inchiria o locatie proprie fara niciun efort.

Daca la finalul celor 10 saptamani vei dori sa eviti deranjul unei mutari vei putea ramane contra cost in locatia oferita de noi.

Bineinteles. Modelul este liber sa aleaga programul care i se potriveste. Retine ca cele mai bune rezultate financiare se obtin urmand un program full-time, insa tu stii cel mai bine care sunt nevoile tale.

Ceea ce solicitam este un program de minim 25 de ore saptamanal. Retine, de asemenea, ca comisionul aferent programului part-time difera usor de cel oferit modelelor care urmeaza un program full-time (detalii in pagina Comision, Plata si Program)

Parteneriatul exclusiv incheiat de studioul nostru cu platforma de videochat CamSpell.me nu permite acest lucru.

Ce putem face, insa, este sa iti recomandam (la solicitarea ta) unul dintre studiourile noastre partenere din Capitala care colaboreaza atat cu cupluri cat si cu baieti. Contacteaza-ne pentru a-ti putea oferi mai multe detalii.

Da si nu.

Nu se asteapta nimeni ca un model de videochat sa fie „perfect”, insa aspectul acestuia conteaza. Trasaturile placute si silueta mai degraba subtire constituie totdeauna un avantaj, iar ceea ce vinde cel mai bine in videochat este tineretea.

In principiu, studioul nostru colaboreaza cu modele in varsta de maxim 33 de ani. In anumite cazuri, insa, suntem deschisi sa colaboram si cu modele care au depasit aceasta varsta. Suntem constienti ca exista doamne si domnisoare in varsta de 35 de ani, de exemplu, care nu isi arata varsta.

Daca esti o astfel de persoana iti propunem sa ne contactezi pentru a stabili o intrevedere.

MAKE A WISH
Alatura-te studioului WISH