imagine sub meniu

PROGRAM,
COMISION SI PLATA

60%


Program Over-Time
● 40+ ore pe saptamana

55%


Program Full-Time
● 30-40 ore pe saptamana

50%


Program Part-Time
● 25-30 ore pe saptamana


PROGRAM

Nu exista un program ideal general valabil, deoarece prioritatile fiecarui model sunt diferite.

Iti propunem un program full-time de 30-40 ore pe saptamana, acesta asigurand un echilibru intre satisfactia materiala si timpul liber necesar recreerii. Programul unui model interesat sa isi atinga potentialul maxim intr-un timp scurt difera, acesta putand lucra un program over-time de peste 40 ore pe saptamana. De asemenea, poti opta pentru un program part-time de 25-30 ore pe saptamana.

Tu alegi programul si tot tu alegi daca lucrezi ture de seara, noapte, sau dimineata.

70%


Din Incasari
● peste $7.000 intr-o luna

COMISION

Comisioanele standard sunt conditionate doar de numarul orelor lucrate. Oferim 50% la programul part-time, 55% la programul full-time si 60% la programul over-time. De asemenea, oferim un comision bonus de 70% modelelor care exceleaza in activitatea lor, aplicabil sumei lunare care depaseste 7.000 USD.

PLATA

Avem convingerea ca performanta se atinge stimuland oamenii, astfel ca la WISH Studio nu te vei confrunta cu penalizari sau alte neplaceri. Iti oferim acces liber la statisticile incasarilor tale si venituri calculate transparent, la cursul valutar real al zilei.

Platile sunt efectuate la fiecare doua saptamani, iar tu vei primi banii prin transfer bancar in contul tau. In cazul in care nu detii un cont bancar, nu te ingrijora, deschiderea unuia se face simplu iar daca este nevoie te vom asista.

La cerere efectuam si plati in avans. Contacteaza-ne pentru a afla detalii despre aceasta optiune.

MAKE A WISH
Alatura-te studioului WISH