imagine sub meniu

VIDEOCHAT DISCRET


Nota :
Informatiile personale ale modelului (nume, adresa etc.) nu sunt disponibile nimanui pe platforma de lucru (situl de videochat).

Iti punem la dispozitie un cadru de lucru privat pentru a nu trebui sa vii in contact cu persoane cu care ai putea avea incompatibilitati (staff studio, modele). Pentru noi este important sa te poti focusa in liniste pe activitatea ta intr-un mediu in care sa te simti in siguranta, departe de sicanari si alte neplaceri inevitabile intr-un studio clasic unde activitatea se desfasoara la comun.

WISH Studio este construit in jurul ideii de Discretie. Cadrul de lucru privat iti permite sa te bucuri de beneficiile activitatii tale online pastrandu-ti o imagine sociala obisnuita. In contrast, atunci cand intri intr-un alt studio, unul clasic unde vin si pleaca N alte modele, oricine cunoaste profilul locatiei, ocupatia persoanelor prezente acolo. Sistemul de lucru propus de noi are avantajul de a evita un astfel de inconvenient (vezi Despre Noi).

CAZARE PRIVATA


Oferim cazare intr-o zona civilizata a Capitalei in regim privat sau shared (la alegerea modelului), intr-un ambient discret unde nu vei fi deranjata de nimeni si te vei simti ca acasa. Locatia permite o acomodare usoara si este gratuita in primele 10 saptamani, timp suficient pentru ca tu sa castigi bani si sa iti poti inchiria o locatie proprie fara niciun efort.

Daca la finalul celor 10 saptamani vei dori sa eviti deranjul unei mutari vei putea ramane contra cost in locatia oferita de noi.

CONTRACT DISCRET


In contractul tau de munca, ca dealtfel in niciun alt document, nu se face trimitere la domeniul videochat. In conformitate cu legislatia muncii, aceasta activitate este asociata unei ramuri clasice de activitati in domeniul IT.

MAKE A WISH
Alatura-te studioului WISH